Sidor

lördag 7 maj 2011

Black ops helikopter och UFO i Spanien!

Är videon verkligt eller fusk? Jag vet inte.. det togs emot år 2009. Problemet med videon är att helikoptern är kålsvart! Inga flaggor ingenting! Vad händer egentligen där ute? År 2012 närmar sig och allt börjar blir skummare än någonsin..

I alla fall tro inte på videon, försök istället själva att hitta sanningen. Vi bara försöker visa till er vad vi hittar på webben.

tisdag 3 maj 2011

MSNBC: UFO i Cleveland

Händelsen ägde rum vid sjön Erie i Cleveland, USA. Ljusen fanns i himlen för 8 dagar i följd! Nasa och Pentagon påstod att ingen test av flygplan eller missiler skede i regionen medan Federal Aviation Administration utesluter lamporna/ljusen kommer från flygplan.
Det fanns ingenting där för radarn heller så frågan om vad dessa ljus var kommer förbli obesvarade..

UFO över staden Lafayette Colorado

Många olika personer i Lafayette Colorado fick syn på svävande ljus i natthimlen. Huruvida ni kommer att tro på det eller ej är upp till er. Vi valde att visa upp den mest tillförlitliga – trovärdiga material vi har hittat.
Videon som spelades in i måndags, visar att himlen var klar och enligt vittnen ljusen ses inte ut att vara sammankopplade på något sätt.

måndag 2 maj 2011

Terrorismen uttrotats.. now what?

Mänsklighetens historia visar att vi människor behöver en hot för att kunna lyda på order utan att ens tänka på det. I religion kallas det för den onda sidan och har många olika ansikte och namn.. i politiken mellan stormakter kallas det för terrorism.
Som vi redan har fått höra terrorismens ”kung” Osama Bin Landen är död. Det finns olika konspirationsteorier om honom att har varit amerikansk agent. Sann eller inte en sak är säkert. Han var bilden för ondskan i världen. En sådan bild skapad av makterna för.. visa säger Irakiska oljan eller Afghansk opium etc. En ond man som framkallar katastrofala terroristattacker som chockat världen och öppnat vägen för Amerika och stormakterna att invadera visa länder.

söndag 1 maj 2011

Institut i Ryssland avsed för studier om... Yeti!

Institut för studier av Yeti är på gång att skapas i Ryssland i synnerhet efter den senaste tidens rapporter om Yetis framträdanden i Sibirien. Dr Igor Burtsev som kommer att bli chef för institutet i staden Kemerovo påstår att enligt lokalbefolkningen Yeti stjäl deras djur!

SETI's Allen teleskop läggs ner!

Enligt Livescience SETIs (Search for Extra Terestrial Intelligens) teleskop Allen Array används inte längre av SETI från och med 15 April. Teleskopet består av 42 markantenner som ligger i Kalifornien med uppdrag att söka och upptäcka utomjordiska signaler. Teleskopets namn kommer från microsofts medgrundare Paul Allen som donerade över 30 miljoner dollar.