Sidor

torsdag 28 april 2011

Vad är det som finns i den officiella websidan för NSA?

I den officiella webbplatsen för NSA (National Security Service of America) det finns en skriftlig 23-sidig rapport som inte bara accepterar att det finns ... utomjordingar men också visar hur främmande meddelande kan avkodas!
Det verkar som att de använde olika algoritmer för att göra det. Kommunikationens motiv och datum är fortfarande inte kända. Om följande dokument är verklig då talar vi formellt att kontakt med utomjordiskt liv har redan hänt! Det får vi hoppas..







onsdag 27 april 2011

Svarta växter kan finnas i planeter med två solar

Gräs i andra planeter behöver inte vara grönt, änligt brittiska forskare. I exoplaneter som hittats i system med två stjärnor kan växterna vara grå eller svart för att absorbera ljus på flera våglängder.
De jordiska växterna verkar gröna eftersom de återspeglar de gröna våglängder och absorberar bara den blå och röda strålning som krävs för fotosyntes.
De våglängder som absorberas av klorofyll bestäms av solens färg. Stjärnornas färg kan variera från rött till blått, beroende på hur varmt det är.
Blandning av ämnen såsom klorofyll, som varje en av de absorberar olika våglängder, skulle medföra till olika färger på dessa främmande växter.

Antigen kolonisera rymden eller utrotas!

- Varnar att resurser tar slut

- Mänskligheten har fortfarande "aggressiva instinkter"

- Om utomjordingar finns,de kanske "inte är vänliga"

    Mänskligheten måste se att kolonisera rymden inom de närmaste talet eller det kommer att dö ut, varnade välkände brittiske astrofysikern Stephen Hawking. Professor Hawking sade den mänskliga rasen är på väg in en allt farligare period i sin historia. "Vår befolkning och vår användning av ändliga resurser planeten jorden, växer exponentiellt, tillsammans med vår tekniska förmåga att förändra miljön på gott eller ont, sade han.

    Subject: Guy Hottel


    En skannade dokumentet som publiceras på FBIs officiella webbplats hänvisar till föremål som hittades av agenter efter den berömda incidenten i Roswell.
    Dokumentet är daterat 23/3/1950. Rapporten handlar om en FBI-agent som talade med en agent av U. S. Air Force, som beskrev händelsen. Det är okänt om FBI-agenten kunde själv se föremålen eller inte.
    Ändå är det första gången en sådan referens för ärendet till Roswell framträder i en av de amerikanska regeringens officiella webbsidor.

    Dokumentär - Universum: Beyond the Big Bang

    Människornas efterfrågan att förstå världen har en lång och respektabel historia. Men den verkliga vördnad i förståelse av naturen är att även om vi har en ofullständig uppsättning av verktyg kan vi bygga teorier som är anmärkningsvärt korrekta och effektiva.

    För 70 år sedan hävdade Einstein att det mest obegripliga sak om universum är att det var förståeligt.
    Än idag har vi inte kommit fram till bevis, men resan fortsätter..

    John F Kennedy mördades på grund av hans intresse för UFO(?)

    Förre detta presidenten John F Kennedy (29 maj 1917 - den 22 nov 1963), 10 dagar innan han hade blivit mördad, hade han begärt i en skrivelse från chefen för CIA att påvisa förekomsten av mycket sekretessbelagda handlingar om fenomenet UFO!
    Detta påstår författaren William Lester att vissades i forskningen han genomförde för sin bok ”A Celebration of Freedom: JFK och den nya gränsen.

    Utomjordningar kan finnas..

    Det ingår åtminstone 50 miljarder planeter i vår galax. Cirka 500 miljoner av dessa kan hysa livsformer, efter att upprätthålla en genomsnittlig temperatur, enligt forskarnas senaste uppskattningarna.
    William Borouki , ledande forskare i Space Telescope "Kepler" av NASA som letar efter exoplaneter, sade enligt brittiska tidningen DailyMail vid den årliga konferensen ” American Association for the Advancement of Science (AAAS)”, att uppskattningar av antalet planeter i vår galax grundas på de första resultaten av "Kepler", som fokuserade på en liten del av natthimlen(endast 1/400) för en begränsad period och har redan hittat hundratals potentiella exoplaneter.